Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7030510 www.bgdnes.bg

Крисия готви удар с Хасан и Ибрахим

Старата любов ръжда не хваща!

Певицата Крисия се събра заедно с близнаците Хасан и Ибрахим, научи "България Днес".

Тримата таланти на родната музика са се видели в дома на изпълнителка в Разград. Срещата е била преди няколко дни, а децата са били много радостни да прекарат няколко часа във взаимната си компания. Компания им правело и кучето Тоби, на което Хасан и Ибрахим много се зарадвали и не спирали да му се радват.

Истинската цел на срещата им била да подготвят съвместен музикален проект, с който отново да изпъкнат на родната сцена. Тримата твориха заедно за последно преди 4 години, когато се явиха на "Детската Евровизия" и спечелиха престижното второ място. Оттогава всеки пое по своя музикален път.

Реклама

Близнаците записаха над 70 победи на международни музикални конкурси, а Крисия напусна "Шоуто на Слави" и в момента се е отдала на самостоятелна кариера. През последните две години в телевизионното предаване тя беше сериозно зациклила и нямаше никакви публични изяви, но откакто е свободна, все по-често влиза в светлината на прожекторите.

Сред идеите им за новото им парче е да има класическа музика с модерно звучене, а Крисия да има централна роля с изпълнението си. За композирането на музиката ще се погрижат Хасан и Ибрахим, а Крисия има задачата да помисли за текста.

Срещите между трите талантливи деца са традиция от много години, като те не пропускат личните си празници. За рождени дни винаги показват уважение един към други, а и родителите им са в отлични отношения, макар че преди години се пишеше, че имат скандали за пари. Този слух така и не се оказа истина и двете семейства и днес продължават да сядат на една маса.

От новите им снимки, с които "България Днес" разполага, ясно се вижда, че децата много са пораснали. Близнаците са се издължили на ръст, а Крисия все повече загърбва детското в себе си и вече прилича на красива тийнейджърка. И тримата са много активни в социалните мрежи, точно както приляга на подрастващите на тяхната възраст.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама