Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7042153 www.bgdnes.bg

Жоро Шопа кумува на сина Миню Стайков

Един от най-близките приятели на Брендо от Тополвград Георги Семерджиев - Жоро Шопа кумува на сватбата на Стайко Стайков и Александра Арабаджиева, става ясно от снимки от щастливото събитие.

Милионерските фамилии на хотелиера Ветко Арабаджиев и алкохолния бос Миню Стайков, вече не са роднини, след като деца им се раделиха.

Реклама

На кадри от сватбата се вижда, че Георги Семерджиев съпровожда булката до несебърския храм “Успение Богородично”. Дъщерята блести с рокля на холивудската дизайнерка Вера Уанг. След размяната на клетви и пръстени младоженци и кумове пускат бели гълъби. Тържеството от декември 2011 г. е определено като сватбата на годината.

Кумът Георги Семерджиев има малко публични изяви. Той се грижи за официалния бизнес на някогашния си съученик Евелин Банев. Името му през юни 2014 г., попада в криминалните хроники след като е застигнат от куршуми пред столичния хотел “Хемус” и оцелява. Срещу хотела се намира неговия ресторант, за където той пътува.След покушението Шопа се снабдява с брониран джип за над 200 бона. За атентата бяха проверени дедесарката Мила Георгиева и роднините й, но обвиненията за мокрите поръчки им се разминаха.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама