Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7046643 www.bgdnes.bg

Скъса ли Неделев с гаджето?

Без гадже ли е останал националът Тодор Неделев? Това се питат всички негови съотборници по време на мачовете от Лигата на нациите. Талантът не се усмихва на терена, мълчалив е в съблекалнята. Какво се случва с личния му живот е пълна мистерия...

Тошко излизаше повече от година с чаровната пловдивчанка Анита Терзийска. Сега самата тя наля масло в огъня, като се пусна сама от морето. Докато Неделев рита за националния, тя събира топли септемврийски лъчи по родното Черноморие. "Последните слънчеви лъчи...", написа Анита и публикува в социалните мрежи сексапилни снимки от плажа. Тя се пече само по монокини, полегнала на шезлонг с вирнато дупе. Статусът й във фейсбук пък е "необвързана".

Реклама

Все пак раздялата между двамата може да се окаже кьорфишек. Анита по принцип е запалена фенка и не пропуска мач на "Ботев" (Пд). Ако се появи на трибуните още в следващия мач, тя ще опровергае слуховете.

През юни Неделев заведе Терзийска на романтична ваканция на гръцкия остров Тасос. Тогава двамата демонстрираха, че са влюбени, и не се отделиха един от друг на плажа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама