Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7050082 www.bgdnes.bg

Глория стана писателка

Примата на фолка Глория смени амплоато! Тя стана писателка, научи "България Днес".

От известно време изпълнителката се е посветила на писането. И то не на какво да е, а на своите мемоари. В тях Глория ще разголи душата си и ще разкрие всичко около кариерата и личния си живот.

Изпълнителката е посветила доста от времето си това лято, за да оформи автобиографията си. Певицата е почти готова с мемоарите си, като се очаква до края на годината тя да е в печат.

Реклама

За кариерата на 45-годишната Галина, както е истинското име на фолкзвездата, се знае много. Обвит в тайнственост от години е личният й живот. След раздялата си с Илия Загоров, от когото е и дъщеря й Симона, Глория държи мъжете в живота си далеч от светлините на прожекторите. Споделяла е само, че е обичала истински само трима.

"Всичките ми връзки са били страстни и силни, защото съм си такава - силна, всеотдайна - казва певицата. - На мен в любовта винаги ми е пречил разумът, това, че не съм първична, или дори че не мога да бъда лигла, за да съм в краката на някой мъж. Разбира се, жена съм, искам най-доброто за себе си - да се чувствам сигурна, да съм обичана, глезена. Вярвам в принца на бял кон. Сигурно сме се срещали някъде, но изглежда сме се поразминали два-три пъти."

Слухове я свързваха с покойния Георги Илиев. Мнозина дори смятат, че песента "Крепост" е посветена на него. Самата певица отрича това, но малцина й вярват. Приписваха й връзка и с бизнесмена Николай Гигов.

Преди време Глория бе с тайнствен сърбин, но той не се задържа дълго до певицата. Като причина за провалените си връзки тя често изтъква силния си характер.

Кои са били мъжете в живота й ще даде отговор самата Прима на фолка в най-скоро време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама