Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7050222 www.bgdnes.bg

Нора Недкова захапа гримьор: Кулагин не е мъж, ще му счупя маникюра

Екстеншъните му ще хвърчат, закани се плеймейтката

Бой и вадене на кирливи ризи гарантира Нора Недкова, преди да влезе в къщата на "ВИП брадър". Плеймейтката прекрачи прага на къщата снощи, а вътре се очаква да се засече с един от най-големите си врагове - гримьора Валентин Кулагин.

Двамата са във война, а продуцентите на шоуто очакват плеймейтката и младежът да нажежат обстановката до червено.

Реклама

"Кулагин не е мъж - изтърси пред "България Днес" Недкова ден преди да влезе във "ВИП брадър". - Неговите екстеншъни ще летят, моите са здрави. Няма да го смачкам от бой, защото не съм такава. Дамите мачкат с реплики, но на Кулагин ще му счупя маникюра", закани се Недкова.

Плеймейтката и гримьорът имат тежка вражда. Тя се зароди по време на снимките на "Черешката на тортата". От момента на запознанството им Кулагин провокира периодично изкусителката с намеци, че получава пари срещу секс. Думите на гримьора изобщо не се харесаха на устатата блондинка.

Първо тя запраща чаша по него, а стъклото удари Кулагин по лицето. Няколко секунди по-късно Нора вече бе върху младежа и му наби няколко шамара и юмрука.

Недкова бе една от звездите на конкурса "Мис Плеймейт", който се проведе през уикенда в Слънчев бряг. Нора имаше честта да връчи короната на новата победителка - Жанета Осипова.

"Няма кой да ме замени, защото аз съм единствена“ - демонстрира самочувствие плеймейтката.

Реклама
Реклама
Реклама