Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7050290 www.bgdnes.bg

Гъмов се конкурира с Пацо Тигъра

Актьорът отразява редица удари на футболистите на "Берое", искал да им вкара гол

Станимир Гъмов май е объркал професията! Актьорът показа завидни умения на футболната врата и е готов да се конкурира с титулярния страж на българския национален отбор по футбол - Пламен Илиев, известен като Пацо Тигъра.

Реклама

Бившият брадър се хвърля като котка по време на благотворителния мач между артисти и играчи на старозагорския "Берое", спечелен с 11:6 в полза на професионалистите. Приходите от срещата ще подпомогнат финансирането на втория Международен студентски театрален фестивал "Данаил Чирпански".

Гъмов се отличи с редица маркови спасявания, похвали го треньорът му Ваня Джаферович. Комикът отрази няколко силни удара към вратата си и спира атомното нападение на футболистите, съставено от великаните Димитър Бербатов и Мартин Камбуров.

"След първите минути на Гъмов му писна да пази. Хукна в атака с идеята да вкара гол. Докато стигне центъра, вече се умори и поиска смяна", разкри Джаферович.

Бившият капитан на "Берое" призна, че е доволен от селекцията, която подбира.

"Нямаше как да им се противопоставим. Опитахме всичко, дори и с хитринки. Пуснах на терена 16 души едновременно, но професионалистите са си професионалисти", обясни победителят в "Сървайвър".

Изтънчен майстор на дузпите се оказа Башар Рахал. Тв водещият не трепна и показа здрави нерви при изпълнение на 11-метров наказателен удар и прати топката неспасяемо във вратата на "Берое". С два гола се отлични звездата от "Революция Z" Никола Стоянов, известен сред актьорите като Кольо Млякото.

"Повече от актьорите разкриха, че да играят на осветление, пред пълен стадион е сбъдната мечта за тях. Резултатът не е важен, каузата е на първо място. Получи се истинско шоу", добави Ваня Джаферович.

Реклама
Реклама
Реклама