Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7053576 www.bgdnes.bg

Кулагин двойник с ВИКИНГ

Нежният гримьор всъщност е Ивар Безкостни 

Не се лъжете по меките китки и вчесания перчем на Валентин Кулагин - той всъщност е викинг!

Приликата между най-устатия участник в къщата и Ивар Безкостни, герой от световноизвестния сериал "Викинги", е поразителна! Те са като братя близнаци, само дето единият действа с четка и фон дьо тен, а другият коли и беси с меч в ръка.

Поведението на Кулагин обаче е изключително войнствено, досущ като на истински викинг. Проблемите между него и врагинята му Нора Недкова започнаха в къщата на "ВИП брадър". С претенциите си Нора успя да извади от релсите иначе благия Кулагин. Тя поиска да се разпростре сама в спалнята на гримьора и Папи Ханс.

Реклама

Бившият приятел на Дара (двамата се разделиха преди месец тихомълком) веднага бе готов да преотстъпи каквото и да е на силиконовата плеймейтка. Но Кулагин не се даде без бой и й заяви, че е изключено да се мести заради нея.

"Стига с твоите претенции. Гардеробни, спални, смешно е! Лягай си в твоето легло, няма как да спиш тук ти! Ти си по-малък размер, нормално ти е пространството. Стига си ми се молила и умилквала. На всяка цена искаш да си покрай мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ. Изчезвай с тия евтини обувки оттука. Егати маймуняка. Жена с маймунско лице. Ти си селянка и каруцарка!", избухна Кулагин.

Неговият двойник Ивар Безкостни - най-големият син на легендарния викинг Рагнар Лодброк, би се гордял с подобно поведение.

Ще "резне" ли Кулагин главата на Норчето, която не знае какво е прокурор, предстои да видим. Двойникът му не би се поколебал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама