Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7055401 www.bgdnes.bg

Данчо Караджов гледа детето на Лора

Докато певицата е във „ВИП брадър“

Рокаджията подкрепя щерка си за влизането й в къщата

"Лора се допита първо до мен и майка й дали да влезе във „ВИП брадър“. Седнахме, обсъдихме условията и ние като родители я подкрепихме напълно", сподели пред "България Днес" Данчо Караджов.

Рокаджията от група "Сигнал" призна, че няма защо да се срамува от щерка си и участието й в риалити формата.

Реклама

"Лора вече е доста по-зряла, смела е и има характер за това предаване", допълни още Данчо за аренби дивата.

Музикантът сподели, че именно той и съпругата му Мариана са поели грижите за внучката, докато мама Лора я няма.

"Ние я гледаме, при нас е. Грижите за Алиса не ни тежат, тя е много добро дете", разкрива гордият дядо.

Малката Алиса съвсем скоро ще навърши 4 годинки и нищо чудно да посрещне рождения си ден без Лора, ако до октомври тя се задържи в надпреварата за любима ВИП звезда на България.

Момиченцето е плод на любовта на изпълнителката със сноуборд инструктора Валентин Славов, с когото Лора се залюби, след като би шута на дългогодишната си половинка Део.

Реклама

И тази любов на русото миньонче не успя да просъществува въпреки детето.

За отношенията между Лора и Вальо се изписа много през последната година, а мнозина твърдят, че в основата на краха във взаимоотношенията им стои именно Данчо Кардажов, който още от самото начало не харесал зет си.

Семейството на Лора обвинявало 4 години по младия от нея спортист, че не може да се грижи за Лора и Алиса, тъй като сезонната му работа не му носела достатъчно доходи.

Факт е, че дори когато Лора няма възможност да изпълнява родителските си задължения, за Алиса се грижи не баща й Вальо, а семейство Караджови.

Преди по-малко от месец изпълнителката на "Нека бъде лято" призна пред "България Днес", че има нов мъж до себе си, но на този етап категорично отказва да разкрие кой е той.

Реклама
Реклама
Реклама