Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7059185 www.bgdnes.bg

Крисия с нов клип

За първи път след раздялата със Слави

Младата певица възражда самостоятелната си кариера

Детето-чудо на българската музика Крисия Тодорова най-сетне зарадва хилядите си фенове и засне нов професионален клип, научи "България Днес".

Кариерата на талантливото момиче с ангелски глас беше дълго време в застой, след като тя и семейството й решиха да прекратят договорните си отношения със Слави Трифонов, а многобройните й почитатели можеха да й се радват единствено в интернет, където тя пускаше записи как пее вкъщи пред компютъра.

Реклама

В новото си видео Крисия се появява на брега на морето и изпълнява кавър на песента на любимката си Майли Сайръс - When i look at you („Когато те погледна“), а клипът вече има над 7 хиляди гледания.

Макар парчето да не е авторско, това е първата крачка към завръщането на голямата сцена на младата изпълнителка, смятат потребители.

От тази учебна година Крисия ще е част от Националното музикално училище „Любомир Пипков“.

"Много съм радостна. Искам да получа професионално обучение в сферата, в която искам да се развивам - джаз и поп пеене. Знам, че няма да ми е лесно, тъй като ще заменя удобството на малкия град с динамичността на София“, сподели Крисия в интервю за "България Днес" и добави, че въпреки всичко е благодарна на Слави за възможностите, които й е дал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама