Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7059787 www.bgdnes.bg

Отново атрактивни печалби в играта „Еврошанс“ на „Евробет“ advertorial icon

През изминалите дни играта „Еврошанс“ стана повод за усмивката на мнозина играчи, посетили пунктове на „Евробет“. Щастливците са от различни краища на страната, но късметът им ги отвежда в една посока – по пътя към печалбите.

Обзорът започва с Дончо Гочев от Симеоновград, който печели 7 500 лева от „Еврошанс“. Той се радва на страхотното попадение, след като успява да улучи 10 от 11 числа.

В дългия списък от късметлии попада и Александър Георгиев. Пловдивчанинът ще харчи 6 000 лева, след като успява да познае 8 от 8 числа в „Еврошанс“.

Виртуозът в числовите игри носи по 5 000 лева на Иванела Александрова от Нови Пазар, Стефан Спасов от Кирково и Мандел Мандков от Варна. Сума от 4 000 лева отива при софиянец, познал 9 от 9 числа в „Еврошанс“.

В класацията попадат играчи от Гложене и Девин, които се сдобиха с по 3 000 лева, а познавачи от София, Варна, Ботевград и Търговище прибавят по 2 500 лева в банковите си сметки.

Голяма наситеност на печалби от по 2 400 лева! На разкошните суми се радват жители на Ловеч, Велико Търново, Галата, Монтана и Кюстендил, а в София щастливците са двама.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет" и онлайн на eurobet.bg.

Реклама
Реклама
Реклама