Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7060633 www.bgdnes.bg

Джизъса и Златка гаджета!

Новата светска двойка!

"Влюбени сме от месец", признава бившият футболист

"Влюбени сме! Със Златка сме заедно от месец и не мисля, че правим нещо лошо. Държа да отбележа, че аз от половин година не съм с Есмер, а тя е разделена с Георги от близо 4 месеца. Докато излизахме в една компания с Георги, между мен и нея не е имало нищо. Любовта ни пламна впоследствие", призна откровено пред "България Днес" Благой Георгиев.

Прясно разведеният футболист и Златка Райкова, която скоро развали годежа си с бившия си приятел, ММА боеца Георги Валентинов, са почти неразделни.

Реклама

Дори в момента новата светска двойка отмаря заедно в един от топхотелите на спа курорта Велинград.

Преди това Джизъса и сексбомбата посетиха родното Черноморие в компанията на приятели, а Благо, изглежда, бързо се е сдушил и с най-близката дружка на блондинката - гримьора Цецо Андреев, с когото често пуска общи снимки в социалните мрежи.

"Любовта не пита. И двамата са преживели много в това отношение и дано след толкова неуспешни връзки най-накрая са щастливи заедно", надяват се близки на новоизлюпените гаджета.

Двойката е засичана и в Пловдив, но до този момент двамата пазеха дистанция и не си позволяваха да интимничат публично.

Една от последните публикации на набожния футболист в инстаграм е посветена именно на новата му тръпка.

Влюбеният Благо записа клипче, на което пее рефрен от стара чалга, който гласи: "Аз ще чакам, все за теб ще пея, все за теб, богиньо моя".

Реклама

"Джизъса намери своята богиня", шегуват се в интернет приятели на Иконата, както още наричат татуирания спортист.

Златка и Благой движеха в една компания след завръщането на полузащитника от Русия в България, когато той заяви официално, че бракът му с красивата Есмер Омерова, от която има и дете, е вече в миналото. По това време моделката все още беше във връзка с Георги. Валентинов и Благой дори демонстрираха мъжко приятелство и често тренираха заедно във фитнеса. Двамата подкрепяха като публика Райкова и в риалитито "Като две капки вода", а блондинката получи предложение за брак на един от лайфовете от романтичния Георги.

Малко след "Да"-то, което каза пред цяла България, вместо да се втурне да си търси булчинска рокля, Райкова реши, че не иска да се омъжи за ММА боеца, и му бита шута.

Страстта на скандалната блондинка към спортисти не е нещо ново. Преди време Райкова беше влюбена и в Благой Иванов-Багата, докато той не я замени с адашката й Златка Димитрова. Името на плеймейтката се прочу и със скандала, в който тя публично призна, че е била с Валери Божинов още по времето, когато той беше обвързан с Алисия.

Русокосата красавица имаше и двугодишна връзка с бизнесмена Павел Лазаров, на когото Преслава роди дъщеричка преди броени дни.

Любовният списък на Благо по нищо не отстъпва на този на новата му любима. Джизъса има на сметката си дългогодишна връзка с гимнастичката Христина Витанова, от която има две деца - Йоана и Давид. Двамата се разделиха скандално, след като плейбоят залитна по фолкпевицата Лияна, с която изкара бурна, но краткотрайна любовна афера. Христина намери сили да прости тогава на покаялия се Благо и двамата се събраха. Щастието им отново не се оказа вечно и двамата в крайна сметка сложиха край на връзката си завинаги.

Екстравагантният мачо се утеши след раздялата с майката на децата му с млада моделка и през 2014-а залюби красавицата Куини Алис.

По онова време, докато играеше в Русия, Благо успя да разбие и още един годеж - този на старлетката Биляна Евгениева и Христо Сираков. Той и Биляна бяха изловени при едно от прибиранията му у нас от папараци в интимна близост, докато плеймейтката се гласеше да стане законна съпруга на Ицо 100-те манекенки.

Единствената жена, която успя да накара плейбоя да я заведе до олтара, е рускинята Есмер Омерова.

През 2015-а на 20 септември футболистът и шампионката по танго вдигнаха невиждана пищна сватба в Москва, а година по-късно двойничката на Анджелина Джоли дари нашенеца с втори син, когото кръстиха Елай.

В началото на 2018-а Георгиев се прибра в България и обяви, че освен край на футболната си кариера слага край и на брака си с рускинята. А сега е лудо влюбен в Златка Райкова.

Реклама
Реклама
Реклама