Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7061151 www.bgdnes.bg

Цвети Стоянова без гадже за ЧРД

Грациите не уважиха златното момиче 

Празнува заедно с малките надежди 

Без гадже и без колежките си от ансамбъла световната шампионка Цвети Стоянова отпразнува 24-ия си рожден ден, видя "България Днес".

Преди дни красавицата отбеляза празника си само с отбрани гости. Вместо със семейството си Цвети реши да сподели емоциите с малки дечица, на които е треньор и преподава художествена гимнастика.

Реклама

От споделените в мрежите фотоси красавицата е с още няколко близки приятели. Сред поканените обаче не се вижда гаджето й, футболистът Александър Любенов. Зли езици побързаха да обявят раздялата помежду им, въпреки че Стоянова не обявява официално разлъката. Близки до гимнастичката побързаха да коментират, че нито едно от златните момичета не е уважило празника й. Въпреки това Цвети без колебание обяви, че се чувства най-щастлива в този период от живота си.

"Благодаря на най-близките си хора, които направиха и невъзможното, за да бъда най-щастливият човек. И успяха. Вече на 24 г. с ръка на сърцето мога да кажа, че съм истинска щастливка. Знам, че най-доброто предстои, когато ви имам до мен", екзалтирано разкри Цвети.

Тортата за празника бе в детски стил. Върху нея са изобразени няколко еднорога и дъга, символизиращи новото начало и красотата на живота.

Въпреки злостните коментари световната шампионка изглежда повече от добре. Тя е напълно възстановена след многобройните пластични операции, които претърпя в опит да прикрие и заличи напълно травмите след опита за самоубийство през 2016 г. През юни 2016 г., преди отборът да отлети за европейското първенство в Израел, Цвети шокиращо опита да сложи край на живота си и скочи от 6-ия етаж на панелен блок в кв. "Надежда". След като оцеляването й бе определено като медицинско чудо, Цвети се преобрази напълно. Златното момиче е с ботокс в лицето, както и скули. Сложила е и силиконов бюст, тъй като падането уврежда голяма част от гръдния й кош. Най-трудно Стоянова заличи белега на врата си. Днес от него няма и помен. Преди напълно да го отстрани, тя слагаше масивни бижута на врата, за да прикрие ужасния отпечатък.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама