Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7061633 www.bgdnes.bg

Чалгата обича лоши момчета

Чалгарки + лоши момчета = класическа комбинация.

Представителките на кръшния жанр имат силно влечение към мъже, които имат проблеми със закона. Или към парите им.

Жоро Бирмата е последният виден любовник на фолкпевици, който е преследван от органите на реда и беше обявен за издирване. Младежът дълго време имаше връзка с Преслава, като любовта им беше доста бурна. На няколко пъти двамата се сбиваха на публични места заради голямата ревност на Бирмата. След раздялата им той се насочи към колежката й Алисия, с която се криеха от любопитни погледи, като пътуваха до екзотични дестинации. Двамата на няколко пъти се събираха и разделяха и в момента любовният им статус е мистерия.

Реклама

Фолкаджийките и лошите момчета по неписано правило се забъркват в любовни авантюри. Преди около 15-ина години най-горещата клюка гласеше, че примата Глория има връзка с подземния бос Георги Илиев. Двамата никога не бяха снимани заедно, но десетки свидетели разказваха за голямата им любов. Песента "Крепост" беше набелязана като посвещение на фолкпевицата към Главния, а във видеото към парчето в ролята на лошия мъж влезе актьорът Асен Блатечки. Към днешна дата Глория крие дали е обвързана, като има дъщеря Симона от младежката си любов Илия Загоров.

Бурна любов с Илиев изживява и волната пеперуда на родния попфолк Кати. "Да, вярно е, имахме връзка. Тя бе силно емоционална и беше изпълнена с много силни чувства. За Жоро мога да кажа само хубави неща! Беше много добър и благороден, истински джентълмен, човек на жестовете. И изключително красив и привлекателен като мъж. Мир на праха му! Това е всичко, което ще кажа за него. Останалото ще запазя като скъп спомен в сърцето си завинаги", сподели преди време Кати, която остана в история повече с визията си, отколкото с гласовите си възможности. След години Кати се омъжи и има дъщеричка.

Успешната кариера на фолкпевицата Магда беше разтърсена от проблемите около гаджето й Красимир Георгиев. Познатият като Красьо Черния плевенчанин беше сочен като лобист в съдебната система, в чието тефтерче фигурират имената на много политици, депутати, магистрати, полицаи, чрез които той се превръща в брокер в съдебната власт. Разкритията за това разтърсват държавата, но въпреки съдебните дела срещу него Красьо Черния се отървава без присъда. В трудните моменти Магда беше до него, но връзката им не беше същата и двамата преживяха събирания и раздели. Най-накрая чалгарката реши да го напусне и да продължи напред. В началото на годината тя роди дете от приятеля си и се е отдала на майчинството.

Неизбежно в списъка с лоши момчета попада и Коко Динев, който е най-познатият мъж в родните фолксреди. Дъщеря от него има Анелия, а Емилия му роди две деца. Към днешна дата и двете фолкпевици не са с него. Около Динев винаги е имало слухове, но той не е бил арестуван или обвиняван официално. Заговори се, че е разследван за черно тото и може да бъде арестуван, но белезници не щракнаха около ръцете му. В началото на века се коментираше, че дори е посягал физически на Нелина, с която също имаше връзка. Но и това остана в сферата на предположенията.

Най-големият карък в чалгата по отношения на проблемни мъже е Софи Маринова. На нея просто не й върви. Последните й проблеми бяха с любимия Гринго, който лежа в затвора. Той влезе зад решетките за 10 месеца и получи глоба от 5000 лева.

Тодор Давидов тихомълком се споразумя с прокуратурата. Той се призна за виновен за рекет на айтоски бизнесмен и така успя да получи хем по-лека присъда, хем да избегне тягостен съдебен процес. Гринго бе арестуван миналия септември след сигнал на заможния търговец Асен Атанасов, познат като Акиф. Той твърди пред ченгетата, че е бил изнудван от непознати. Задържани са Гринго и аверът му Стефан Сливков. Двамата му искат 50 хиляди лева кеш, като заплашват да очистят него и семейството му, ако не приготви парите.

Тачо, бившият приятел на Софка и неин доведен син, също има проблеми със закона. Той беше обвинен от властите в Италия за трафик на наркотици на територията на Ботуша. Появи се информация, че той е бил вкаран в затвора в Италия, а през последните седмици се заговори, че е измамил свой роднина с пари. Напук на всичките проблеми Данаил Игнатов усложни максимално родствените си отношения, като се ожени за доведената си сестра Галя. Софка отново е с Гринго и двамата често споменават, че мислят за сватба и деца.

Реклама
Реклама
Реклама