Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7061651 www.bgdnes.bg

Преслава на крака след раждането (ПЪРВИ СНИМКИ НА ФОЛКПЕВИЦАТА ОТ БОЛНИЦАТА)

Фолкпевицата Преслава вече е на крака и прави разходки след раждането!

Екип на "България Днес" засне изпълнителката във вторник - пет дни след раждането на първото й отроче в столична болница.

Преслава изглеждаше начумерена и сърдита, като от нея не грееше типичното майчинско щастие. Редом до нея беше и любимият й Павел, който също беше със сериозна физиономия. Двамата направиха не много дълга разходка край лечебното заведение, за да може певицата да избегне досадното залежаване. Павел внимателно се грижеше за обичаната си жена и стоеше плътно до нея. Наскоро станалите родители се насочиха към близко кафене, където също прекараха известно време.

Реклама

Покрай бременността си фолкаджийката е качила няколко килограма, като мигновено впечатление правят едрите й бедра, както и напълнялото й лице. Въпреки това Преслава изглежда повече от добре за току-що родила жена. Павел видимо е заякнал още повече, като се появи в екип на френския тим ПСЖ, който ясно открояваше огромните му мускули.

Бащата на детето на певицата дойде в болницата с тузарското си возило, от чийто багажник разтовари сокове, храни и други продукти и аксесоари от първа необходимост. След това двамата направиха разходката, след която Преслава отново се върна в болничната си стая. "България Днес" научи, че при нея и бебето няма усложнения след раждането, така че се очаква скоро да бъде изписана и да се прибере вкъщи с малкото момиченце. Там я очаква майката на Преслава - баба Янка, която ще помага в бебешките грижи през първите седмици.

Името на детето все още е тайна, знае се единствено, че името й ще започва с П - буквата на родителите.

Очакванията са Преслава да се върне на музикалната сцена през ноември, тъй като не иска да се задържа прекалено дълго вкъщи, а отново да ходи на участия в нощни заведения. Това не е изненадващо, тъй като чалгарката е известна със своя работохолизъм.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама