Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7062366 www.bgdnes.bg

Фитнес моделът Кирил: Двойник съм на Тервел Пулев

Уникален двойник на боксьора Тервел Пулев се разхожда по улиците. Като същински клонинг той е спиран от фенове, за да раздава автографи.

Оказва се, че тайнственият "близнак" на Тервел също е спортист. Това е фитнес моделът Кирил Кирилов. Той е на 25 години и поддържа формата си с всекидневни тренировки в залата. Освен това е решил да се занимава с боен спорт като ММА.

Реклама

"Бъркат ме постоянно с Тервел Пулев. Непрестанно ми казват, че приличам на него. По дискотеки и кафенета хората ме гледат любопитно", признава пред "България Днес" двойникът.

"Гледал съм негови мачове, но не ги следя отблизо. Харесвам бойните спортове. Спортна натура съм, обичам спорта. Боксът и кикбоксът са ми страст", признава Кирил, който е от град Харманли. Двойниците дори са се срещали веднъж на живо. Това се случило преди години по време на спортно мероприятие в Стара Загора.

Тервел Пулев е женен за волейболистката Диана Ненова. Те продължават традицията в рода на Пулеви децата да се кръщават с имена на владетели. Синовете им се казват Калоян и Аспарух.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама