Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7066344 www.bgdnes.bg

Водещата на Националната лотария се сгоди за Ники Пенчев

Сексапилната Рая Пакова стяга сватба с волейболния ас

Водещата на Националната лотария Рая Пакова скоро ще мине под венчилото. Изкусителната блондинка е сгодена за дългогодишната си половинка, волейболиста Николай Пенчев.

Красавицата гордо носи огромен пръстен на дясната ръка. За пръв път тя се появи с него във Варна, където любимият й играеше на световното първенство. Плътно до Пакова бе друга волейболна съпруга - Силвия Зубева, известна като най-секси учителката. Тя е женена за колегата на Пенчев - Тодор Скримов.

Реклама

Рая дори се е похвалила пред колегите си в „Нова“, че ще става булка. Двамата с Николай още не са определили дата за сватбата, но най-вероятно събитието ще бъде следващата година. Посрещачът на отбора ни предприема крачката, след като вижда как неговите колеги масово се ожениха през това лято. Ники, който е любимец сред тийнейджърките у нас, вярва, че водещата на Националната лотария е жената за него. Ники и Рая имат бурна връзка повече от три години.

Волейболистът се показал като истински романтик при предлагането на брак. С половинката му заминали за кратка почивка точно преди волейболният отбор да се събере за подготовка за световното. Докато се разхождали на плажа, Николай паднал на колене и извадил пръстена от джоба си. Русокосата красавица на секундата казала заветното "да".

Николай живее в Полша, където играе за местен тим, а красивата му половинка често отскача до там, за да му гостува. Засега Рая няма да се мести при волейболиста, защото не иска да се отказва от кариерата си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама