Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7066761 www.bgdnes.bg

"Златни момичета", актриси и певици срещу домашното насилие

Световна шампионка по гимнастика дарява лентата си от олимпиадата в Рио де Жанейро в подкрепа на каузата "Сърце за пример".


Християна Тодорова и куп популярни лица дават лични вещи за благотворителен търг в подкрепа на жени, жертви на насилие.

Реклама


Актрисата Стоянка Мутафова, певиците Нели Рангелова, Михаела Маринова и Сантра, "златните момичета" по художествена гимнастика Християна Тодорова и Цветелина Найденова, моделите Маги Сидерова, Ася Капчикова и Алекс Богданска, журналистката Калина Паскалева и футболистът Кирил Десподов само малка част от популярните личности, които ще предоставят свои лични вещи за благотворителния търг "Сърце за пример".


Стоянка Мутафова дава автобиографичната си книга с автограф, Десподов дарява тениска на националния отбор с автограф, Мариус Донкин - ветрило от една от най-гледаните родни постановки, а треньорът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов - тениска с автограф.


Средствата от събитието, което ще се проведе на 26 септември в резиденция "Тера" в София, ще подсигурят безлатни юридически и психологически консултации на жени, жертви на домашно насилие. Благотворителният търг е продължение на стартиралата в началото на юли кампания "Сърце за пример" по инициатива на Елица Милева и е с подкрепата на Българската асоциация за джендър изследвания, която вее 20 години работи по темата.


На благотворителната гала вечер се очаква да присъства голяма част от бизнес елита, както и лица от родния шоубизнес, подпомогнали по един или друг начин каузата "Сърце за пример".


Водещ на събитието ще бъде Гери Дончева, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат едни от най-големите имена на музикалната сцена - Нели Рангелова, Тони Димитрова, Сантра и Невена Пейкова.

Реклама
Реклама
Реклама