Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7067009 www.bgdnes.bg

Джендърът Филип лъсна в порно

Харесвам се, не ми пука, фука се Анджи

В садо-мазо порноклип лъсна джендърът Анджелина, известна като двойничка на Николета Лозанова.

21-годишният Филип, както е родното й име, не се посвени и веднага след като преминала от мъжки в женски пол, решила да заснема видео със секссъдържание за спомен.

Реклама

"И за това ли ще ме мразите? Какво като съм се снимала в порно. Видеото беше направено за лично гледане, но след всички скандали с мен екипът, заснел клипа, го пусна в интернет", изригна момчето-момиче.

Целият клип е трудно да се намери в социалните мрежи, а стотици потребители изявиха желание да видят нетрадиционното видео.

"България Днес" се сдоби с кадър от скандалното сексприключение.

От него се вижда, че бившият Филип прави тройка с двама мъже. От снимката става ясно, че след множество операции Филип е премахнал напълно мъжкия си полов орган и е с женски части. Единият от мъжете прави секс с бившето момче, докато то се целува с другият участник в сношението.

"На мен не ми пука, защото харесвам всичко в себе си. Няма да споря със злобен народ. За всички невежи съм си оперирала половите органи и нямам пенис", допълни Анджи. По този начин тя даде ясно да се разбере, че не съжалява за постъпките си.

Въпреки това, след като оргията излезе наяве, Филип се оплака, че профилът му е залят със съобщения от мераклии, които желаят да споделят леглото си с него.

Успоредно с това, стотици хиляди потребители в мрежата заклеймиха Анджи, а омразата им към нея достига крайни предели. Много от тях се зарекоха да я унищожат и убият.

Въпреки омразата 21-годишното момиче от Кюстендил продължава да живее щастливо в новата си кожа. За да се превърне в жена, през последните 3 години Филип е преминал през 3 операции за премахване на половия орган, една интервенция за поставяне на силикон, както и през няколко разкрасителни процедури на лицето, за да придобие напълно естествен женски вид.

Реклама
Реклама
Реклама