Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7067540 www.bgdnes.bg

Фики показа бебето!

На разходка в Южния парк

Внукът на Тони Стораро с количка за 2 бона

С гъзарско червено БМВ за 200 бона и бебешка количка за 2 хиляди, Фики Стораро стовари съпругата си Гюлджан и 7-месечния си син Тони за семейна разходка в Южния парк на София, видяха топпапараците на "България Днес".

Фики и Гюлджан представляват идилична родителска картинка на младо семейство с малко бебе - недоспали, гладни и в небрежен вид, двамата разходиха внука на Тони Стораро и се порадваха на топлия септемврийски ден в компанията на други техни приятели с дете.

Реклама

Гюлджан видимо все още не успява да върне формата си след раждането и дори събуди подозрения у случайни минувачи, че може би чака второ. Избраницата на Фики явно не е вманиачена на тема килограми и преспокойно си угоди със сандвич и варена царевица, докато певецът се наслаждаваше на кафе и цигарка, макар и на крак.

Фики бе съобразил аутфита си с цвета на автомобила и беше решил стила си в червено. Чалгаджията приличаше по-скоро на рап изпълнител заради шапката с козирка, а Гюлджан се вписваше идеално до него, барната с кецове в същия цвят.

Най-щастлив от разходката остана Тунчер-джуниър, кръстен на дядо си Стораро. Малкият Тони поспа доволно в лъскав и не особено евтин модел количка, а проверка на "България Днес" установи, че детското возило е избрано така, че да може да се превърне в количка за близнаци или в двойна количка за породени деца с цели 6 различни комбинации за поставяне на два коша.

Дали семейството на Фики и Гюлджан няма да порасне с още един член и попфолк певецът скоро няма да бута количката още по-щастлив, предстои да разберем.

През октомври семейството ще празнува първата годишнина от сватбата си. Пожелаваме много щастие на Фики и Гюлджан!

Реклама
Реклама
Реклама