Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7069274 www.bgdnes.bg

Таен обожател гони Цуцката

Има ли ново гадже гимнастичката Цвети?

Грацията си пада по лоши момчета

Таен обожател подгони гимнастичката Цвети Найденова. Едно от златните момичета, спечелили бронзов медал на олимпиадата в Рио, се похвали с красиви червени рози. Цуцката, както самата тя се нарича, очевидно е трогната от жеста и сияе с цветето в ръка. Феновете й вече изразяват съмнение дали тя отнове не е влюбена.

От няколко месеца гимнастичката е без гадже и до този момент се радваше на свободата си. За последно тя бе заедно с рапъра Марсел, който е известен с просташки текстове и не особено стойностни парчета, а клиповете на песните му са на ръба на порното. Връзката между него и Цвети не се харесваше на шефката на федерацията Илиана Раева. Според нея тя разваляла имиджа на ансамбъла.

Цуцката се пенсионира като гимнастичка и думата на Раева вече не е закон за нея. Тя прекара цяло лято в пътешествия и почивки на морето, като основно бе в женска компания. Но по всичко изглежда, че няколко месеца след тежката си раздяла с Марсел тя е готова за ново предизвикателство в любовта. Както повечето си колежки от ансамбъла Цуцката си пада по лоши момчета. Преди Марсел, известен с "хитовете" си "Животът е пари", "Мангизи" и "Ташак работа", гимнастичката ходеше с борец. В медиите тя бе свързвана и с Любомир Симеонов - Любо Чука, но впоследствие стана ясно, че двамата са просто приятели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама