Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7069904 www.bgdnes.bg

Куката снима златно момиче

Невяна Владинова влиза в "Лоши момичета" с Нора Недкова

Актьорът Мариан Вълев включи във филма си "Лоши момичета" и шампионката ни по художествена гимнастика Невяна Владинова, научи "България Днес".

24-годишната красавица, която дебютира на летните олимпийски игри в Рио де Жанейро като единствената представителка на България в индивидуалната надпревара и зае шесто място сред първите 10 за финала, не само че участва във филма, но и е в една от основните роли в него. Като консултант към филма се включва и главният мениджър на отбора по художествена гимнастика - Бранимира Маркова.
"Аз също взех участие в "Лоши момичета". Филмът ще излезе съвсем скоро по кината. Куката е изключителен професионалист. В лентата ще играем заедно с още една от участничките в "Мис Плеймейт" - Ана-Мария. Двете сме главни героини и работим в стриптийз клуб. Сценарият разказва за момиче, което иска да пробие на голямата сцена като танцьорка", сподели за филма и популярната напоследък Мис Плеймейт Нора Недкова, която ще е другата звезда в "Лоши момичета".


Това не е първият опит в режисьорството на Мариан Вълев. Само преди месец завършиха снимките на сериала "Ускорение", където актьорът "дава акъл" като режисьор за лентата заедно с Димитър Митовски. "Двамата сме великолепен тандем", похвали се Куката в края на снимките.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама