Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7070014 www.bgdnes.bg

Бербо и Левендис домакини на парти

Димитър Бербатов и автомобилния ас Ник Левендис събраха приятели и съмишленици преди благотворителния мач "С усмивка" в луксозен столичен хотел. Фондациите на двамата "Димитър Бербатов" и "Вълшебен свят" организираха вчера челен футболен сблъсък на комплекс "Спортна София" до парк "Възраждане" в името на това да привлекат повече деца към физическата активност.

По-рано в същия ден почти целият състав на двата звездни тима се забавлява на картинг писта в столицата.

Реклама

В отбора на известния български футболист взеха участие треньорът на "Берое" Александър Томаш, вратарят Тодор Кючуков и Константин Мирчев, подсилени от най-добрия български бийтбоксър Скилър, любимите на младежите влогъри Павел Колев и Ицака, както и петкратният световен шампион по фрийрайд ски Ману Гайде. Самият Бербатов бе капитан на отбора си.

Срещу тях с екипите на фондация "Вълшебен свят" застанаха Владо Манчев, Христо Янев и Стамен Казълов, редом до автомобилното трио Ник Левентис, Люис Уилямсън и Адриен Тамбей (син на състезателя от Формула1 Патрик Тамбей), момчетата от рап дуото "СкандаУ".

Без значение е резултатът от срещата, макар да е 5:4 за тима на Бербо, тъй като стотици деца се радваха, снимаха и взеха автографи от участниците в мача.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама