Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7071244 www.bgdnes.bg

Meet and greet party за съмишленици на инициатива от Фондация “Димитър Бербатов” advertorial icon

В японската градина на Hotel Marinela Sofia се събраха патроните на Фондация “Димитър Бербатов” и Фондация “Вълшебен свят” - в лицето на футболната звезда Димитър Бербатов и атомобилния шампион Ник Левентис.

Поводът бе вчерашния спортен празник “С усмивка”, който е своеобразна кампания срещу агресията и има за цел да полуляризира спорта сред децата.

Срещата на звездите, които участват в демонстративния мач, се проведе в лоби бар “Sakura” на любезния домакин Hotel Marinela, за да създаде meet & greet вечер за отбори, приятели и партньори на инициативата.

Същинското събитие се проведе вчера (24 септември) в „Спортна София“ (парк „Възраждане“).

Коктейлът в навечерието на 24ти септември бе отлична възможност тазгодишните участници в кампанията да срещнат свои приятели, съмишленици и потенциални партньори ,с които да популяризират благородната кауза.

Официалната част на коктейла започна тържествено с речта на Елена Тодоровска -Председател на асоциацията на българските фенклубове на чуждестранни отбори. Тя прикани още веднъж малчуганите да опитат трийсетте вида спорт,които инициативата предлага и изрази надеждата си това начинание да запали любовта към спорта на децата.

Ник Левентис продължи речта с трогателното си признание, че е много щастлив отново да бъде в България, но не изневери на спортния си дух и се закани отборът му да постигне максимален успех на предстоящия мач.

Вечерта продължи под звуците на елегантна музика и деликатни коктейли. Гостите разговаряха в неформална обстановка и бяха щастливи да споделят инициативата за благородната кауза.

По-рано в същия ден, почти целият състав на двата звездни тийма се забавлява на картинг писта в столицата.

Гости на събитието по откриването на инициативата бяха много лица от различни сфери на родния хайлайф.

Димитър Бербатов и Ник Левентис мериха сили заедно с отборите си от Фондация „Вълшебен свят“ и Фондация „Димитър Бербатов“, а компания на терена им правеха известни имена от спорта и шоубизнеса.

В отборът на известния български футболист взеха участие треньорът на Берое Александър Томаш, вратарят Тодор Кючуков и Константин Мирчев, подсилени от най-добрия български бийтбоксър Скилър, любимите на младежите влогъри Павел Колев и Ицака, както и петкратният световен шампион по фрийрайд ски Ману Гайде. Самият Бербатов беше капитан на отбора си - Фондация “ Димитър Бербатов”.

Срещу тях, с екипите на Фондация „Вълшебен свят“ застанаха Владо Манчев, Христо Янев и Стамен Казълов, редом до автомобилното трио Ник Левентис, Люис Уилямсън и Адриен Тамбей (син на състезателя от Формула1 Патрик Тамбей), момчетата от рап-дуото СкандаУ и българския екип на фондацията зад кампанията „С усмивка“.

Още допълнителна информация по събитието може да видите на официалната фейсбук страница:

https://www.facebook.com/events/2174149069522633

Реклама
Реклама
Реклама