Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7073810 www.bgdnes.bg

Ванко 1 сериозно болен

Напусна къщата, за да се лекува

Рапърът прибира целия си хонорар от „ВИП брадър“

Сериозни здравословни причини принудиха рапъра Ванко 1 да напусне къщата на „ВИП брадър“ преждевременно, научи "България Днес".

"От известно време лекарски екип го наблюдава и прецени, че Ванко не може да се лекува повече в къщата. Биг брадър реши да уважи молбата му да си тръгне от шоуто по собствено желание" заяви пред "България Днес" пиарът на риалитито Ради Георгиев.

Реклама

Пловдивчанинът обясни в лайфа на шоуто, че имал здравословни проблеми, които не му позволяват да продължи да играе играта.

"Искам да изляза, за да мога да се лекувам. И до болници бях, прегледаха ме. Наистина не се чувствам добре“, каза бившият затворник пред Големия брат.

Ванко няма да плаща неустойки заради непланираното си излизане, дори напротив - ще прибере целия си договорен хонорар, точно както се случи и с плеймейтката Нора Недкова, увериха от екипа на предаването.

"Причините му са лични и ние нямаме право да ги обсъждаме, но здравословното му състояние не е за подценяване", добавиха още от медията.

Някои от феновете на риалитито заподозряха сценарий в извънредната ситуация и набедиха продуцентите, че лъжат и Ванко имал предварителна уговорка да не остава до края на тв шоуто.

Поради доброволното напускане на участник в къщата никой от номинираните за изгонване, а именно Валентин Кулагин, Наско Колев, Ричард Величков, Ева Найденова и Веселин Плачков, не си тръгна от къщата в Нови хан.

Реклама
Реклама
Реклама