Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/14258652 www.bgdnes.bg

Мацката на Али заголи гръд на пътя

Пъчи се, все едно ще спира на автостоп

Гаджето на бившата звезда на "Тотнъм" Деле Али - Синди Кимбърли, заголи бюст. Моделката показа гърдите си край пътя в Калифорния. Не е ясно кой е фотографът.

24-годишният модел замина за Щатите, за да присъства на годишното парти Revolve на фестивала "Коачела". Когато слънцето залезе, Синди спря отстрани на пътя, за да направи няколко бляскави снимки. Носейки комбинация от бял топ и пола, тя добави чифт кафяви ботуши. Синди позира, сякаш се опитва да пътува на стоп.

Реклама

На последната снимка е вдигнала блузката си и показва една от гърдите си. В социалните мрежи я прикрива само със звездно емоджи.

Докато половинката му се разголва, Али претърпя операция и ще отсъства до края на сезона, след като получи тежка контузия.

"Ще се върна. Операцията е направена, всичко е успешно и е наред. Благодаря на всички вас, които ми изпратиха съобщения за подкрепа. За съжаление това означава, че сезонът ми приключи. Искам да кажа голямо благодаря на привържениците на "Бешикташ" за цялата любов, която ми показахте, докато бях в клуба. Ще си взема почивка от социалните мрежи, ще се съсредоточа върху възстановяването си и ще дойда с пълна сила. Ще се върна, когато съм готов. Ще се видим скоро", написа Али в инстаграм.

Футболистът и Синди са заедно от около година. Преди това Деле имаше връзка с друга моделка Руби Мае.

Четете още

Синди замазва скандал
Синди замазва скандал

Синди замазва скандал

Деле Али с ново гадже

Деле Али с ново гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама