Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/15117993 www.bgdnes.bg

Най-лесният път до "Плейбой": Замеряш певец със сутиен, получаваш еротичен договор

Гигантски сутиен, хвърлен по рапъра Дрейк, докарва договор с "Плейбой" на разтропана американка, която зарязва еротичния сайт "ОнлиФенс", за да отиде в далеч по-културната и въздържана платформа за споделяне на снимки на мъжкото списание. В допълнение тя си става и интернет дружка със самия Дрейк, който й праща лични съобщения.

Летящото към сцената бельо изстрелва 21-годишната Вероника Корея към върха на славата, след като за секунди тя става една от най-търсените личности в Америка.

Реклама

Мацето избухва от кеф на концерт на Дрейк в Ню Йорк на 23 юли, смъква сутиена си и го мята на сцената. Огромният сутиен с размер 36G (по европейската номерация 80I) моментално хваща окото на изпълнителя, който го вдига във въздуха и прекъсва концерта. "36G? Веднага намерете тази жена", иска шоуменът, веейки впечатляващата придобивка пред публиката.

@dailymail Replying to @RothweilerEventDesign Fan leaves Drake speechless after throwing a 36L bra on stage #fyp #drake #bra #36L #itsallablurtour ♬ original sound - Daily Mail

Стресната от вниманието, Вероника се прави на ударена, но няколко дена по-късно решава да се издаде, като публикува видео от момента, когато хвърля бельото си по Дрейк.

Веднага щом става ясно коя е надарената дама, мятаща сутиени на сцената, певецът отваря да разгледа профила й в инстаграм и праща хилещо се човече. "Два дни не му отговорих, защото не знаех какво да кажа. После просто му благодарих за страхотния концерт и му казах, че съм собственик на кафене. Питах го какво кафе харесва", разказва за преживяванията си Вероника. "Ледено и сладко", отговаря й той. Рапърът реагира със смеещи се емотикони на всичките й съобщения. Изпълнителят дори й дава съвет как да процедира с внезапно изсипалата й се на главата слава. "Той ми каза просто да си живея страхотния живот, сякаш хората нямат лице и никога не биха казали нещо гадно в лицето ти", разказва Вероника.

Дрейк съвсем не е единственият, който се вълнува коя е надарената дама. Оказва се, че и от "Плейбой" искат да я прикоткат към армията си от моделки и също се надяват на помощ от социалните мрежи, за да я издирят. След като става ясно коя е тайнствената сутиенохвъргачка, те веднага се свързват с нея. "Наскоро пуснахме платформа за споделяне на съдържание, в която можете да се включите само с покана. Ако решите да кандидатствате за участие, ще бъдете веднага одобрена", пишат й работещите в някогашната империя на Хю Хефнър. Те обясняват, че платформата е нещо като заместител на инстаграм и тикток и поканените могат да я използват, за да пускат секси съдържание и да изкарват пари от това.

@ronaldgaudence27 That would be her biggest accomplishment this year💀🤧😆 #thewoman #36g #bra #drake #concert ♬ original sound - Ronald Gaudence 🧿

Вероника, която междувременно се е регистрирала в "ОнлиФенс", за да изцеди дивидентите от известността си, се отказва от еротичния сайт, който й идва твърде развратен. Новоизлюпената звезда посочва, че "Плейбой" не изисква от нея да показва голотии и заради това тяхната платформа е доста по-прилична. "Някои хора си мислят, че изкарвам милиони. В действителност нямам сключен договор с "Плейбой". Получавам пари само за снимките, които публикувам, но те не са толкова много, че видите ли, утре да отида и да си купя ферари", обяснява Вероника, която е много развълнувана от новите възможности, които й се изсипват на главата.

Четете още

(Видео) Карди Би замеря зла фенка с микрофон

(Видео) Карди Би замеря зла фенка с микрофон

ТУЗАР! Мъжът с пържолите мята пачки върху Райна

ТУЗАР! Мъжът с пържолите мята пачки върху Райна

Реклама
Реклама
Реклама