Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/16354704 www.bgdnes.bg

Денислава от "Игри на волята" се разголи

Стари снимки разкриват секси визия 

Блондинката не се притеснява от години да се показва по бельо и бански 

Денислава от "Игри на волята" обича да се разголва и да се показва публично в оскъдни дрехи!

"България Днес" откри нейни стари снимки, на които блондинката е по бельо или бански, които повече разкриват, отколкото да скриват части от тялото й. Денислава от отбора на "Старейшините" единодушно бе обявена от зрителите за най-красивата и сексапилна участничка в петия сезон на риалити предаването, така че гледките към тялото й се приемат с широко одобрение.

Реклама

Разголените кадри са правени преди години, много преди изкусителката със сини очи да натрупа популярност от малкия екран. Интересното е, че дори след "Игри на волята" Денислава продължава с разсъбличането. Наскоро девойката се пуска по халат, който щедро разгръща и отдолу се виждат частите на бельото й. На по-стари снимки позира по бански, като акцентира върху дупето си. Денислава не се свени да се показва и в домашни условия, като не носи много дрехи и край леглото.

Зашеметяващата блондинка може да се похвали не само с красиви очи и чудна гръд, но и с отлични задни части. Денислава вероятно се гордее с дупето си, защото щедро го показва в социалните мрежи. На няколко кадъра хубавицата позира в гръб, но мъжките погледи слизат надолу.

Не е ясно дали блондинката има гадже, като през последните седмици се завъртяха няколко популярни мъжки имена, които евентуално са делили един юрган с нея. Но нищо не е официално и до тогава алфа-мъжкарите смело я атакуват със сърца и обяснения в любов. А Денислава си пуска снимки, на които е сама, като от време на време разнообразява с кадри, на които е с други участници от "Игри на волята".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама