Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17503682 www.bgdnes.bg

ПОЛОВ АТЛЕТ! Иво Димчев спал с 10 хиляди мъже

*Митьо Пищова дали не завижда?!

*Екстравагантният артист се побърквал, ако не прави секс до 48 часа

Световната сензация Иво Димчев направи горещо разкритие! "Правил съм секс с поне 10 000 мъже", сподели артистът. Причината за впечатляващата бройка Димчев обяснява: "Аз не мога да не правя секс в рамките на 48 часа, иначе се побърквам".

Екстравагантният многостранен човек на изкуството е пресметнал бройката си по следния начин: преброил е колко години е имал активен полов живот, който е започнал едва на 16. Впоследствие е наложил своето "правило" за 48 часа и е получил това число!

Реклама

"Не съм си ги записвал, но стигнах до тази бройка горе-долу", откровен е певецът.

Откъде Димчев открива толкова голямо разнообразие от мъже, които се озовават под чаршафите на татуирания ни съвременник, отговорът е в приложенията за запознанства. Доста често гей мъжете имат навика да се възползват от новите технологии и да си намират компания за една нощ, и то напълно непозната! Практиката я има в цял свят и Иво като международен и космополитен човек е вкусил не само от разнообразието от култури но и от мъже! От Ню Йорк до Виена, артистът трудно остава на сухо.

Това, че е голям женкар, или в случая - мъжкар, не означава, че авангардистът няма сериозни връзки... И той ги е откривал в самите сайтове за запознанства, дори и по време на тройки. "От приложението съм имал гаджета за 7 години, но и също такива за по 6 месеца. Веднъж във Виена ходя да правя секс с един сърбин и той беше извикал един много сладък австриец! Оказа се, че ми е съсед и впоследствие си станахме гаджета", споделя свободно артистът. В многото случаи Иво, докато си има половинка, ходи да спи и с други мъже със съгласието по гаджето си. Нарича се отворена връзка, която за разлика от изневярата е по взаимно споразумение.

Четете още

Иво Димчев се разори за перуки

Иво Димчев се разори за перуки

Иво Димчев ОТКАЗАЛ 300 бона за Биг Брадър

Иво Димчев ОТКАЗАЛ 300 бона за Биг Брадър

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама