Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17524526 www.bgdnes.bg

СЛЕД ПОЛИТИКАТА! Еротичен модел №1 се разголи в Тенерифе

Бившата кандидат политичка Кати Ермакова вади сочни бомби на плажа 

Мис Еротик нагорещи страстите след авантюрата си в политиката!

Кати Ермакова демонстрира сочни форми и прикова мъжките погледи на плажа в испанския курорт Тенерифе далеч преди да е започнал летният сезон на много места по света с визия на същинска спасителка на плажа. Избраната за най-еротична българка облече силно изрязан червен бански, демонстриращ апетитното й дупе и бюст.

Ермакова е носителка на наградите "Мис Лом" и "Мис Еротик". Родена е в Козлодуй на 20 юли 1998 г. Завършва гимназия в Лом и след това се премества в София.

Реклама

Над 10 000 лв. за две висши образования в два частни колежа в София хвърля секси брюнетката. Едното обучение е свързано с мениджмънт и управление, а другото е за фитнес инструктор и спортна подготовка.

Кати си представя идеалната любовна вечер с много страст и горещи емоции. "Като цяло обичам по-екстремни преживявания. Такива, за които, като си спомниш след време, да ти стане готино", споделя пред "България Днес" фурията.

Във фитнеса е най-нетрадиционното място, на което Кати се е отдавала на горещи ласки.

"Беше много готино. Занимавах се с един треньор и една сутрин отиваме с него да тренираме. Но в крайна сметка се получиха други неща. Беше рано - в 7 часа. Беше като за събуждане. И до днес се шегуваме, че е загряващо кардио упражнение преди самата тренировка", разкри пред вестника Ермакова.

Катерина Ермакова беше кандидат за народен представител от листата на "Републиканци за България" от 12-и МИР – Монтана, на изборите през 2021-ва. Тогава Кати публикува снимка в социалните мрежи по голо дупе в снега с текст: "Провокирам ги. Да има за какво да си чешат езиците".

След авантюрата с политическата кариера Кати се насочи към Слави Трифонов и неговата партия "Има такъв народ". Скоростният срив на доверието в обществото към партията - победител на вота, и закотвянето й около 4-процентовата граница за влизане в парламента отказаха Ермакова от идеята й за присъединяване и я насочиха към друг политически проект - този на Стефан Янев. След като и с него нещата не се получиха в очаквания възход, Ермакова си дава почивка.

Кати споделя, че работи като касиер в столицата и е доволна от работата си, защото изкарва добри пари и успява сама да се справя с предизвикателствата на живота в столицата за едно младо момиче от Лом.

Четете още

Мис Еротик Кати Ермакова пред "България Днес": Отказвам се от Слави!

Мис Еротик Кати Ермакова пред "България Днес": Отказвам се от Слави!

Мис Еротик отива при Слави
Мис Еротик отива при Слави

Мис Еротик отива при Слави

Реклама
Реклама
Реклама