Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17531387 www.bgdnes.bg

ГОРЕЩО! Шампион по плуване награби СЕКСИ репортерка в морето

Филипо Манини се мляска с Джорджия Палмас на Малдивите

Влюбените нямат задръжки! Това важи в най-пълна степен за една от сексбомбите в италианската телевизия Джорджия Палмас и нейния партньор. Бившият световен шампион по плуване Филипо Манини нагъна любимата си насред плажа пред слисаните погледи на очевидци. Двамата изобщо не се свенят да го правят навсякъде.

Филипо започна да мляска Джорджия във водата, докато двойката се излежава на самия бряг на океана. В момента те са на екзотична почивка на Малдивите. Телевизионната звезда отново показа феноменалното си тяло. Италианката се омъжи за шампиона в плуването преди 2 години и оттогава не спира да показва колко е щастлива.

Реклама

"Типична "наша" семейна снимка, опитвайки се да направим едно селфи с нашите момичета на заден план", написа двойката. Семейството има две дъщери.

Джорджия стана популярна в клубната телевизия на "Милан", където отразява мачовете на италианския футболен гранд. Жълтите медии в Италия разкриха, че съпругът й е доста ревнив и не дава никой друг да загледа половинката му. Печелилият на два пъти световната титла на 100 метра свободен стил пази дамата до себе си като очите си. 

Любопитното е, че Филипо е заклет привърженик на "Интер" - големия градски съперник на "Милан". Преди да срещне плувеца, сексапилната бамбина имаше връзка и дете от бившия футболист Давиде Бомбардини, а след това пет години споделяше кревата с колоездача Виторио Брумоти. Явно Джорджия си пада по спортисти. 

Четете още

Пелегрини отлага сватбата

Пелегрини отлага сватбата

Десподов налазен от мацки на Сардиния

Десподов налазен от мацки на Сардиния

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама