Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17599101 www.bgdnes.bg

Гореща чалга танцьорка е новата "Кралица на София" (18+)

*Натали Стойчева радва младежите в Студентски град 

*Извива тяло в чалготеката на Коцето, а после в съседната 

Гореща танцьорка в чалготека в столичния Студентски град е новата "Кралица на София". Чаровната Натали Стойчева грабна короната и отвя конкуренцията на още пет красавици на церемония преди броени дни, проведена в хитов фолклуб.

Реклама

Натали е една от най-секси танцьорките в родни дискотеки. Извивала е тяло в заведението на Коцето в Студентски град, а след това се мести да кърши снага в друга чалготека, която е в съседство.

Преди да стане кралицата на София за 2024-та, Натали печели още няколко титли за красота, показа проверка на "България Днес". През миналата година има две титли - "Мис Зелена България" и "Лейди България Интернешънъл". През 2022-ра слага короната на "Мис Балчишко лято" и става първа подгласничка на "Мис Варна", а през предходната 2021 г. печели и "Мис Бикини".

Стойчева изучавала цигулка, пиано, народно пеене и китара, но намира призванието си на дансинга и през нощта е професионален танцьор. Имала е многобройни ангажименти като модел и танцьор в музикални клипове на известни изпълнители, фотосесии, реклами на парфюми, коли, храни, дрехи и ревюта.

За това спомагат и сочните й форми - бюст 93 см, талия 63 см и ханш 94 см.

Подгласнички на Натали са моделката Светлозара Димитрова и Мария Павлова, която също е танцьорка.

Четете още

(ГОРЕЩИ СНИМКИ) Порнозвездата Диана Габровска се поти в сауна

(ГОРЕЩИ СНИМКИ) Порнозвездата Диана Габровска се поти в сауна

Кобилкина остана само по боди и ботуши. Показа секси дупе

Кобилкина остана само по боди и ботуши. Показа секси дупе

Реклама
Реклама
Реклама