Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/1934828 www.bgdnes.bg

Баба силиконка заби младо гадже

Прабаба на 67 г. си напомпа циците със силикон след смъртта на стареца си и заби младо гадже на 29 г.


Бившата моделка от Северен Уелс Джоан Лойд плаща повече от 4000 лири, за да привлича погледите на момчетата, и много скоро инвестицията се изплаща. Сънародникът й Марк попада в плен на хищната бабичка и се влюбва в нея до ушите. Голямата разлика в годините не притеснява момчето и заедно с Джоан вече умуват за дата на сватбата си. 
"Преди да почине преди три години, съпругът ми Дейвид бе категоричен - искам след кончината ми да си увеличиш бюста и да намериш щастието с млад любовник", коментира постъпката си Лойд. В продължение на 15 г. тя се грижи за болния си мъж, който страда от нелечимата болест на Алцхаймер. Двамата с Дейвид са родители на четири деца и имат 13 внуци и 6 правнуци. След смъртта на половинката си Джоан решава да изпълни завета му.
"Платих 4250 лири от спестяванията си и всяко пени си струваше. Не бях доволна от състоянието на бюста си и реших, че щом имам възможност, трябва да променя нещата. Сега се радвам на предишната пищност на гърдите си и нося сутиени с размер на чашката F, докато след раждането на децата ми бях стигнала до най-малкия размер", разказва оправната баба. "Животът ни е даден, за да го живеем, и не приключва, когато остареем. Операцията на гърдите ми помогна да се радвам на предишното великолепие на бюста си, а и да се чувствам много по-уверена в себе си", допълва Лойд. За да поддържа и останалите части на тялото си, 67-годишната силиконова бомба прави всекидневни упражнения за дупе и ханш.
"Всеки божи ден правя по 150 коремни преси и повече от 2000 упражнения за краката", твърди Джоан. "Децата ми стоят твърдо зад мен и се радват, че не живея като всяка пенсионерка вкъщи, а се наслаждавам на живота пълноценно", категорична е тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама