Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2401295 www.bgdnes.bg

За $10 Мадона сваля гащи на 19 г.

Еротичните снимки на кралицата на поп музиката Мадона от тийнейджърските й години най-после бяха публично показани. Тогава тя се разголва само за 10 долара.
Фотосите са направени от професионален фотограф през далечната 1977 г., когато първокурсничката в Мичиганския университет Луиз Чиконе е едва на 19 г., но вече загатва за големия си потенциал в шоубизнеса. Бедната като църковна мишка по това време бъдеща мегазвезда с италиански корени смятала, че това е единственият начин да изкара малко пари, без това да й отнема от времето за лекции и упражнения по изкуството на танца.
"Плащах й по 10 долара на час за фотосесията - спомня си фотографът Херман Кълкинс. - Запознахме се на часове по скулптура.

Още тогава лицето й ми направи силно впечатление, защото много приличаше на Клеопатра", изтъква той. В доста от интервютата през годините Мадона признава, че на младини се е снимала гола, но се срамува от това. Кадрите така и не видяха бял свят, докато бяха притежание на собственика на "Пентхаус" Боб Гучионе. В началото на 80-те години създателят на еротичната империя ги купува лично от Мадона, която искала да бъдат публикувани в списанието, но без успех. Певицата опитала да пробута снимките и на собственика на "Плейбой" Хю Хефнър, но той не проявил никакъв интерес за голотиите на невзрачната по това време девойка.
Когато некоронованият крал на порнографията Гучионе умира от рак преди две години, луксозното му имение в Тексас става притежание на финансовата акула от Уолстрийт Джереми Формър. Фотосите със замислената частично или изцяло гола Мадона се намирали в специална касета, където имало компрометиращи видеоклипчета и снимки и за други знаменитости, включително порнокомпромат за Арнолд Шварценегер. Непубликуваната фотосесия на 55-годишната поп дива е обявена за продажба на публичен онлайн търг, който ще се проведе на 9 ноември, а всички желаещи да се сдобият с ценните хартийки, имаха уникалната възможност да разгледат прелестите на младата Мадона.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама