Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2421581 www.bgdnes.bg

Силиконови секскукли заменят жените

С малки или с големи гърди, окосмени или с интимна прическа, руси, черни, мулатки, азиатки или каквито и да било други секскукли могат да бъдат поръчвани от почитателите на този вид забавления.
Почти като живи, те задоволяват мъжкия полов нагон. Направени са от силикон, сходен с този на човешката кожа, и имат всички черти на истинска мацка - вагина, зърна, меки цици, нокти, зъби и т.н.


"Куклите са толкова истински, че чак е стряскащо", твърдят първите ползватели на сексиграчката.
Цената на мълчаливата интимна партньорка започва от 5000 долара в САЩ, където се произвеждат. На Стария континент силиконовите кукли се предлагат от 6000 евро нагоре. Всяка една от тях е уникална и се прави по поръчка на клиента. Производителите от Калифорния слагат пиърсинг, бенки, татуировки и други отличителни белези на куклите, а всичко се прави по желание на мераклията. Минималният срок за доставка е 5 седмици, но това не спира желаещите, които са затрупали с поръчки американския завод за латексови изделия.
"Всяка кукла има изкуствена девствена ципа, пълна с кръв - разкриват производителите и допълват. - Силиконовите партньорки са приятно мълчаливи, изключително подвижни, водоустойчиви, вежливи и, разбира се, нямат никакви задръжки в секса."
Новият продукт е двойно по-лек от истинска жена, изключително гъвкав, което позволява да заема различни пози. Лицето на сексиграчките е сходно с това, от което се правят спецефектите във филмите.
Най-голямо търсене засега има в Япония. В Страната на изгряващото слънце има публични домове, които предлагат секскукли под наем заедно със стая за вечерта. Разпространена е също доставката на аксесоара до дома за една вечер, след което "се прибира" обратно в бордея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама