Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2431464 www.bgdnes.bg

Кое ще бъде дупе №1?

15 сочни бразилски дупета влизат в ожесточена битка за това кое от тях е най-секси. Традиционният конкурс ДМис ДупеУ се провежда ежегодно в Бразилия и привлича мъжкото внимание по цял свят. Вече са ясни финалистките в тазгодишното издание. Решителният етап ще се състои на 15 ноември в Сао Пауло, когато ще бъде обявено името на новата секси кралица.
За фаворитка е считана предизвикателната хубавица Алине Бернандеш. Тя е много добре позната във футболните среди. Чернокосата перла бе талисман на Купата на конфедерациите това лято. Тя е считана и за кадем на бразилския национален отбор. Бернандеш често надъхва "Селесао" по време на мачовете им и почти винаги им носи късмет. 26-годишната Алине притежава 110-сантиметрови натурални задни части. Освен моделка тя е и самба танцьорка и редовно се включва в традиционния карнавал в Рио. С голям шанс за титлата е и Крис Лопес, която е свързвана с редица бразилски футболисти.
Настоящата носителка на приза Андреса Урак пък е спрягана за любовница на Кристиано Роналдо. Самата тя заяви, че нападателят на "Реал" (М) я е скъсал от секс през миналата година. Кристиано отрече това и се закани да я съди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама