Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2434828 www.bgdnes.bg

Това дупе подлуди Леброн Джеймс

Горещата латиномацка Кармен Ортега, освен че прави шеметни фотосесии, притежава и най-сексапилното дупе в света, застраховано за 1 млн. долара.


Родената в Чикаго пищна манекенка се гордее с този факт и на почти всичките й фотоси акцентът е поставен върху задните части. Шоколадовата хубавица е луда фенка на "Чикаго Булс" и с радост краси баскетболната зала на клуба, когато има време да отиде на мач, но напоследък се увлича по най-великия баскетболист на съвремието - Леброн Джеймс от "Маями Хийт". От няколко месеца насам цицорестата Кармен се сочи за любовница на магьосника под обръчите, който, за да разсее слуховете, в средата на септември се ожени за ученическата си любов Савана Бринсън.
Краля загубил ума и дума по прелестите на Кармен след среща в клуб в Маями, пише пресата отвъд океана. Леброн я поканил на масата при себе си, но тя отказала. Мегазведата на НБА не се разколебал от намерението си да забие сексапилната фенка на „Булс“ и намерил телефона й от нейна приятелка. Двамата започнали да си разменят SMS-и и въпреки факта, че Джеймс по това време е сгоден и му предстои сватба, отношенията им се задълбочили и Ортега се оказала в леглото му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама