Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2447386 www.bgdnes.bg

Ето го най-хубавото дупе на света

Дамата с най-прекрасно дупе в Бразилия е 25-годишната Даи Македо.
След много скандали и опорочена надпревара тя спечели престижния в Страната на кафето конкурс „Мис Бум Бум 2013“. Атрактивното състезание се провежда едва от 3 г., но става все по-популярно с всяка изминала секунда не само в латиноамериканската държава, но и в целия свят. Досегашните две победителки вече са национални знаменитости в 200-милионната страна.
Този път представителката на централния щат Гояс впечатли журито със 106-сантиметрово дупе. "Задните ми части не бяха толкова апетитни преди време. Правих си лифтинг, защото бяха прекалено големи, но липосукцията ме направи перфектна", признава Македо, която мечтае да стане телевизионна водеща. Брюнетката, която е студентка по администрация, се оказа в центъра на скандалите, съпътствали надпреварата, след като сподели в социалните мрежи, че победителката е определена „на тъмно" и нейното име е Мари Соуса.

Конкурсът се потопи в още по-голям хаос, когато нейните съпернички за титлата я обвиниха, че заедно с първата подгласничка Елина Амарал са платили хиляди долари на съдийската комисия, за да ги короноват. Младите дами, който загубиха надпреварата, обявиха, че възхитителното дупе на Амарал не е изцяло естествено, което автоматично трябвало я изкара от надпреварата.
"Както знаете, „Мис Бум Бум“ вече има победител, и то не заради качествата й, а заради други таланти", написа в Туитър 24-годишната Шейла Мел, която също бе сред участничките в конкурса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама