Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2465826 www.bgdnes.bg

Обява: "Руса медицинска сестра, сбъдваща всички желания"

59-годишна жена от Бургас е с повдигнато обвинение за трафик на хора и склоняване към проституция, съобщиха от полицията.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Реклама

Тя е предоставяла апартамент за развратни цели, разположен в бл. 294 в к-с "Меден Рудник". С.Б. е склонила и предоставяла за платени секс-услуги общо девет момичета на възраст между 18 и 30 години, всички от Бургас. Дейността се развива от началото на месец март тази година.

Момичетата се отзовавали по обяви до клиенти, публикувани в интернет и бургаски вестници, които обещавали "приятни преживявания", "секс със строга господарка", "руса медицинска сестра, сбъдваща всички желания" и др.

При стандартен секс "труженичките" вземали сумата от 70 до 100 лв. на час, като в зависимост от клиента и услугите цената можела да варира. Секс за цяла нощ струвал 400 лв., а цената на еротични преживявания със садо-мазохистичен привкус се определяла по договорка.

Освен "секс-квартирата" в к-с "Меден Рудник", за уговорки и изживявания с клиенти е ползвано и кафене "Фонтана". То е в бл. 332 в комплекса. Момичета са извозвани и по адреси на клиенти.

Извършени са претърсвания на апартамента, личния апартамент на С.Б. и ползваното кафене. Там са намерени и иззети помощни материали и еротични атрибути, камшици, белезници, еротични играчки и др.

Иззети са веществени доказателства. Установени и разпитани са свидетели и клиенти.

Реклама

С.Б. е с мярка за неотклонение "задържане под стража за срок от 72 часа", приведена е в бургаския следствен арест.

Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и Четвърто Районно управление "Полиция" - Бургас.

Според текстовете на Наказателния кодекс е предвидено наказание от три до десет години лишаване от свобода и глоба от 10 000 до 20 000 лв. за набиране и транспортиране на лица, с цел развратни действия.

Реклама
Реклама
Реклама