Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2513713 www.bgdnes.bg

Шафрантия иска орални ласки от звезда

Бившето гадже на рок сатаната Мерилин Менсън - Евън Рейчъл Ууд, пропищя от двуличието на американските цензори.
26-годишната актриса оплю на личната си страница в Туитър моралните блюстители, които наложиха на продуцентите на новия й филм "Да се влюбиш до смърт" да премахнат нейна секссцена. На отрязаните кадри звездата от "Трансформърс" Шая Лебьоф прави орална любов на Ууд, която достига до върхова наслада.

Евън скочи и срещу решението на надзорниците за добрите нрави в киното да обозначат лентата със знака "R", който предупреждава за наличието на откровени сексуални епизоди и на сцени с насилие въпреки свалените кадри.
"Сцената, където двамата главни герои правят "любов", беше махната просто защото някому се е сторило, че ако един мъж орално задоволява жена, това ще "смути" някого. Но сцените, където хората са убивани с взривяване на главите им... останаха непипнати", пише още разочарованата Ууд, която през лятото роди момче на съпруга си Джейми Бел. Според актрисата решението на цензорите показва, че американското общество потиска сексуалността на жената. С твърде нецензурни изрази тя заявява, че жената също има "право на наслада".
"Време е хората да пораснат и да приемат, че и дамите са сексуални същества. Представителките на нежния пол не са само да правите секс с тях и да им кажете "благодаря и довиждане", допълва още Евън, която неведнъж е играла гола, без изобщо да се притеснява.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама