Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2585670 www.bgdnes.bg

Бившата на Балотели се разголи

Бившата половинка на Марио Балотели - Рафаела Фико, захвърли дрехите. Тя направи гола фотосесия за календар за мъжкото списание For Men.
Манекенката е на корицата на декемврийския брой на изданието. Бившата половинка на нападателя демонстрира перфектното си тяло, макар че наскоро стана майка. На фотосите ясно си личи, че бременността не е нанесла никакви поражения на фигурата на Рафаела. Тя с гордост демонстрира прелестите си и радва мъжкото око.


Междувременно бившият й възлюбен отново остана сам. Връзката му с Фани Негуеша от самото начало се развива доста бурно и двамата на няколко пъти се разделяха и след това отново се събираха. Този път медиите в Италия твърдят, че между тях всичко е приключило окончателно. Самата Фани е решила да сложи край на отношенията си със звездата на "Милан".
Тя не успяла да издържи на напрежението, на което е подложена от папараците, следващи я постоянно. Негуеша се потискала и от факта, че в момента Супер Марио чака резултатите от ДНК теста за бащинство на дъщерята на Рафаела Фико.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама