Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2749917 www.bgdnes.bg

2013 в кревата Тя ли спа с най-много играчи?

Флиртът с футболисти и спортисти е най-прекият път към славата. Някои се хвалят, други полуотричат, но всички разчитат на ракетите носители като Митко Бербатов, Ники Михайлов, Валери Божинов, Благой Георгиев.


Бонбон, който не свършва

Някак без излишен шум, но със завидна последователност младата ямболийка Благовеста Цакова, нарекла се Бонбонова, успя да "навърти", изглежда, най-сериозната бройка футболисти. Миньончето често грее без много дрехи из мъжките списания. Канят я на партита, а тя не си губи времето в празни приказки, а действа. На "сметката" й са имена като Мартин Камбуров, Цветан Генков, Пламен Димов, Ивелин Попов... Говори се, че направила тройка с Иван Иванов и Иван Караджов, докато двамата се подвизаваха в ЦСКА. Самата тя се хвали, че е "оправила" всички днешни национали.

Реклама

 

Бориса става сериозна

Бориса Тютюнджиева напоследък е спрягана за новата любов на боса на "Локомотив" (Пд) Коко Динев. Самата тя твърди, че някой й е спретнал нарочно тази клюка. Ама тя си пълзи.


Сега манекенката се е заела със сериозни неща като да се снима в евтини холивудски продукции, да работи само за агенции в САЩ и, на кого ли подражава, да лансира своя марка бельо. Към всичко това май трябва да се добави и фактът, че Бориса има своя позиция и за социалните проблеми в страната ни, които не се притеснява да сподели.
Но е факт, че през постелята й са минали Димитър Бербатов, Благой Георгиев, Валери Божинов и други.

 

Русата амбиция...

Златка Райкова, която гордо се зове плеймейтка, открай време е популярна с безразборните си сексуални контакти и краткосрочните връзки.
Според близки на бившата съквартирантката от "Биг брадър" в живота си тя е овършала малко над 200 мъже. С някои го е правила з

аради парите им, с други - за слава.
Освен сюрия спортисти и наркодилъри в леглото си Златка е овършала двама политици и известен столичен адвокат, специализиран в делата по семейно право. Сред завоеванията й са ММА боецът Багата, колегата му Георги Велинов и братът на Елин Топузаков - Иван.

 

...И черната амбиция

Златка Димитрова-Черната също напоследък го раздава на сериозно и май й се ще вече да не е проста плеймейтка. С Русата покориха последователно сърцето на Багата, но той ги поползва за по няколко месеца и после г

и заряза. И двете едва ли са ронили горчиви сълзи. Футболистите също са слабост на Димитрова и тя не го крие. И признава: "Обичам грубите игри в кревата. Има си обаче определени граници за това и аз определям докъде да стигнат нещата", добави тя. Според запознати последните й медийни изяви били отчаяно търсене на внимание.

 


Светлана Василева се
разсърди заради Гонзо

Преди години Светлана си спечели прозвището Гонзовица, което сега мрази и плаши със съд всеки, който я нарича така. Е, ние не я наричаме така, просто припомняме, че това й дойде, защото според папараци имаше връзка с Георги Иванов-Гонзо още когато бе футболист на "Левски".


За известно време Василева бе зачезнала от публичното пространство, защото името й бе замесено в скандал с агенция, предлагаща компаньонки. Това много я наранило. Или просто е почакала скандалът да бъде изместен от друг с други участници. "Аз съм скромна и притеснителна, не съм скандалната мъжемелачка. Мечтая за семейство и деца", твърди манекенката, за която на "Герена" се разказват пикантни истории.

 

Морич тръгна от Бориело

Реклама

Известният с похожденията си сред футболистите в Италия топмодел Нина Морич отново е свободна. Това призна самата тя в Туитър тия дни.


Хърватката въртеше любов с известния бизнесмен от Апенините Масимилиано Роси. Двамата дори бяха на крачка от сватба в Камбоджа. В последния момент обаче непокорният нрав на 38-годишната красавица си каза думата. Първото й известно гадже беше нападателят Марко Бориело. После го смени с Алексис Санчес, докато още чилиецът носеше екипа на "Удинезе". Морич имаше още няколко мимолетни връзки с футболисти от Серия "А", преди да се прехвърли на други спортисти. Най-известният от тях беше тестпилотът Матео Боби.

Ким Кардашиян копира сестра си

Ким е добре позната американска персона, още повече след сексвидеото  с бившия си приятел, спортиста Рей Джей. Вместо да отстъпи в защита и да поправи имиджа си, Кардашиян се зае с участието си в собствено тв риалити шоу и колекцията си от мъже спортисти в леглото. След като сестра й Клоуи

се омъжи за звездата от "Лос Анджелис Лейкърс" Ламар Одом, Ким не остана по- назад и "заби" друг баскетболист - Крис Хъмфрис.
Сега Ким вече е майка, но преди това топлеше завивките и на Деймиян Томас, Рей Джей, Реджи Буш, Майл Остин.

Певица обладава сърфисти

Американската кънтри поп звезда Тейлър Суифт е на път да се превърне в истинска мъжемелачка. Палавата певица се е залюбила с русокосия сърфист от Хаваите Джей Джей Флорънс. Според близки до Тейлър тя се е запознала с него през ноември, но романсът започнал чак след раздялата й с Хари Стайлс от One Direction.
Самият Джей Джей Флорънс пък подхра

ни слуховете за връзка между двамата с интересно изказване: "Все още е тайна, засега не мога да разкрия нищо". Според източник от средите на сърфистите Тейлър не за пръв път има вземане-даване с практикуващи опасния спорт.


Тъмната страна на Хингис

Миловидното личице на бившата №1 в женския тенис Мартина Хингис има и своята тъмна страна и тя е свързана със сексуалния й живот.


Пред свои близки носителката на пет титли от Големия шлем се хвалела, че вече не е сама и има нов приятел. Хингис е известна с връзките си със свои бивши колеги. Преди време тя излизаше с все още играещия активно тенис Радек Щепанек, както и с Магнус Норман. Освен тях тя е имала връзка и с английския футболист Сол Кембъл, както и с испанския голфър Серхио Гарсия.

 

Джордан хареса Тервел

Само преди година и половина боксьорът ни в тежка категория Тервел Пулев се размина в възможността да влезе в клуба на куп английски футболисти. Как ли - ами сексбомбата на Острова, Кати Прайс-Джордан го беше харесала по време на олимпиадата в Лондон.
Слуховете за слабостта на едрогърдата бомб

а тръгнали след изявление на нейна приятелка, която уверено заявила, че стилът на Тервел особено много допаднал на Кати. Джордан за кратко време успя да "обработи" поредица от футболисти, сред които Теди Шерингам и Дуайт Йорк, ММА боецът Алекс Рийд, певецът Питър Андре и още цяла дузина мачовци. "Тя харесва такива като него, дето пращят от сила и зверство. Кати особено много цени именно тези качества у мъжете, а и тя не е по-различна от останалите жени", каза нейната приятелка тогава.

Реклама
Реклама
Реклама