Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2892410 www.bgdnes.bg

Бивша на Бербатов гримира Пиронкова

Светла Стойчева, която преди години изгря в еротична фотосесия с Димитър Бербатов, гримира най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова.


"Щастлива съм от успеха на Цвети в Австралия, винаги съм вярвала в нея - каза Светла пред "България Днес". - Тя съчетава своя спортен талант с интелигентност. Има стил както на корта, така и извън него. Във фотосесията, за която я гримирах, беше безупречен модел - дисциплинирана и спокойна. Събра ни обща благотворителна кауза. Преди години аз също съм тренирала тенис, но трябваше да се откажа заради контузия."
Светла не иска да се връща към горещите кадри с Димитър Бербатов, които я направиха известна и в цяла Англия.
"Не съжалявам за това, че се снимах с него. За мен това беше работа като всяка друга. В този период от моя живот бях модел и се явих на кастинг за снимките с Бербатов. Това, че са предпочели именно мен, означава, че съм се справила добре. Фотосесията помогна на кариерата ми в този момент. Сега не се интересувам от футбол и не искам да знам къде ще играе Бербатов."
След снимките с Митко Светла даде няколко интервюта, в които признава, че са си партнирали не само пред обектива.
Тогава на въпрос колко е продължила връзката им с Димитър, Светла отговаря с доста двусмисленото: "Детска му работа".
По-късно Стойчева го нападна във Фейсбук. Това се случи, след като футболистът предяви претенции към имот на конната база в Борисовата градина. Димитър имаше намерение да изгради там футболна академия.
"Аре да си държиш ръцете далече от конната база, задник смотан...", написа хубавицата в социалната мрежа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама