Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2911053 www.bgdnes.bg

20 бона рушвет за "Мис Плеймейт"

Иво АНГЕЛОВ

"Вилиана ще стане носителка на титлата в тазгодишното издание на конкурса "Мис Плеймейт". За да спечели, за нея са платени 20 000 лева. Това е информацията, която аз имам." Това заяви ексклузивно пред "България Днес" една от най-популярните плеймейтки у нас Гентиана Халити.

Русото изкушение разкри, че две седмици преди началото на конкурса неговият развой вече е ясен. Така и до нея достигнала информацията, че Вилиана ще е победителка. Тя е танцьорка в популярно столично заведение, като преди време си сложила силикон, за да може да се яви на престижната надпревара.

Реклама

Според Гентиана разкритията й едва ли ще се отразят на крайната победителка и все пак Вилиана ще бъде обявена за носителка на титлата през 2014 година. "Скандалът е голям, но едва ли ще бъде избрано друго момиче. Според мен не си заслужава да се плащат големи суми, за да станеш плеймейтка №1. На предишни издания на конкурса раздаваха коли и бижута, но 20 000 лева са много пари", коментира Гентиана.

Тя даде за пример Силвия Бахати, която спечели конкурса през 2012 година, но в момента е в забвение. "Тя стана победителка, аз завърших на второ място. Така стана обаче, че аз станах много по-популярна от нея, а тя се покри. В този ред на мисли победата в "Мис Плеймейт" не е чак толкова важна - по-важно е как ще продължиш да се държиш след надпреварата. За много конкурси се говори, че са платени победителките, но нещата рядко се доказват", каза още изкусителната Гентиана.

Самата Вилиана разкрива във визитка за конкурса, че предпочита да не готви и намира дупето си за най-сексапилната част от тялото си. По нейни думи българските мъже са адски нахални и са свикнали да лъжат. "Случвало ми се е да съм активна във флирта, да. Най-често само с поглед", заявява Вилиана, която допълва, че идеалната вечер е с любимия й мъж.

Гентиана коментира още, че моделката, която заслужава най-много да спечели тазгодишното издание, е Кристина. Брюнетката от няколко години е известна като носителка на титлата "Мис Дупе". Тя пребори кандидати от цял свят, за да спечели престижната награда. Като най-екстремното преживяване в живота си тя определя раждането на сина си Браян.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама