Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/3457098 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" куфее с цици и уиски

"Лудогорец" са шампиони не само на терена, но и в купона. Героите от Разград отпразнуваха подобаващо триумфа над "Лацио" с мощно парти. "България Днес" стана свидетел на празненството на футболистите и единствен ви показва ексклузивни кадри от незабравимата нощ.

Два часа след историческия мач, който накара цяла България да си припомни за лятото на 94-а, отборът на Стойчо Стоев отиде да полее великия успех.
Партито се състоя в столичната чалготека "Син Сити". Интересното е, че клубният автобус на "Лудогорец" паркира директно върху трамвайните линии. Веднага след това героите влязоха да му отпуснат края. Тази нощ табута нямаше. Уискито се лееше на корем, като голмайсторът на шампионите Роман Безяк показа, че умее да вкарва най-много не само на терена.
Изпадналите в делириум "орли" се насладиха и на уникално еротично шоу на танцьорките от Babylon. Те бяха наградени с циците на плеймейтката Биляна Евгениева, която се съблече за кеф на играчите.
След това дойде ред и на танците, като някои от футболистите показаха завидни чупки в кръста. Изненадващо балканските ритми се харесаха изключително много на холандските попълнения Върджил Мисиджан и Йерун Луму. Двамата избухнаха толкова много, че дори награбиха палките на барабаниста и сами започнаха да свирят на инструмента. Сред групата бяха и някои от най-известните ВИП фенове на "Лудогорец". Веселбата продължи до ранни зори.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама