Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/3615153 www.bgdnes.bg

Косоварка хвана любовен ключ

Прелестна шиптърка от Косово стана най-известната плеймейтка в региона и удари в земята прехвалените си колежки Стания Добройевич, Златки и Николети. Родената в Печ през 1986 г. Шкендия Муяй е на път да покори и европейските музикални класации, след като отскоро под псевдонима Дияна Дия се подвизава и като певица и диджей.

Едрогърдата брюнетка от 11-годишна живее в Швейцария, което до голяма степен се дължи на нейната разкрепостеност и предизвикателни фотосесии. Наскоро мацката, която се хвали, че всичко по нея е естествено и няма грам силикон, записа хитовото парче „Любовта е ключ“. Сингълът се върти охотно от популярни музикални станции на Стария континент, което допълнително нажежава страстите около косоварката.
"Амбицията ми е да превзема европейските денс чартове", споделя Шкендия, за която се шушука, че има богат спонсор от арабските емирства. Жълтите издания на територията на бившите югорепублики изтъкват, че Муяй е гадже на петролен шейх, който задоволявал всичките й прищевки. Таблоидите допълват, че честите пътувания на сексбомбата до Дубай се дължат именно на любовната й афера с неземно богатия аристократ от арабски произход.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама