Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/3712948 www.bgdnes.bg

Сръбска певица: Колежките са курви

Турбофолк звездата Мая Николич призна на всеослушание това, което отдавна се шушука в Белград - 99% от певачките в Сърбия заработват и като проститутки.


В скандално изявление пред медиите 39-годишната нишлийка се изцепи, че голяма част от колежките й са момичета на повикване. Разведената наскоро чалгарка изтъкна, че сексът за пари се практикува и от представителите на силния пол, които задоволявали прищявките на доста по-възрастни бизнес дами.
"Драйфа ми се от разврата в естрадата. Певците използват славата си, за да привличат повече клиенти и да трупат пачки с креватни изпълнения", твърди Николич. "Най-гадното е, че се продават за смешни суми. Обществена тайна е фактът, че руса колежка си предлага тялото само за 50 евро на час, като наскоро с припечелените от проституция пари си купи апартамент от 200 кв./м в центъра на Белград", допълва Мая. Според турбофолк изпълнителката почти целият бизнес с музиката е параван за платения секс, което не било тайна за никого в Сърбия. "И малките деца знаят, че начинаещите певци минават през десетки, а понякога и през стотици легла, преди истински да пробият да сцената и да започнат наистина да печелят от албуми и концерти, а не от лежане по гръб", категорична е скандалната Николич,  която преди време бе нарочена от бившия й любовник, че също е момиче на повикване.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама