Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/3755681 www.bgdnes.bg

Проклятието на "Мисис България"

Зла прокоба е надвиснала над главите на най-красивите омъжени българки. Оказва се, че почти всички носителки на титлата "Мисис България" са проклинали съдбата си след победата. Причината не е толкова в тях самите, колкото в половинките, с които са минали под олтара. Красавиците си харесвали лоши момчета, които рано или късно падат в прегръдките на Темида или се сблъскват с нещастието.


В модните среди вече се заговорило, че конкурсът за бракувани красавици е прокълнат, и това вероятно ще оттласне нови кандидатки за надпреварата. Освен това предишните победителки се притеснявали да не ги застигне проклятието и се чудели дали да не върнат короните си. Красавиците шушукали, че титлата може да е прокълната от несполучила подгласничка, която се изръсила с пари, но напразно.
Тегобите застигнаха Ралица Тодорова - Мисис България 2008 Свят. Тя бе уличена в участие в схема с проститутки. Тодорова бачкала към модната агенция на Мистър България 2003 Мирослав Йончев, като официално била букер, а неофициално - маман. Тя отговаряла за набирането на момичетата и за намирането на платежоспособни клиенти. В организацията заменила след скандал друг кримигерой - ММА боеца Мартин Антов от "Килърите 3". За него стана ясно, че е бил подслушван в дома си как прави секс с жена си - Мис Силикон Йоана Христова.

Реклама


Драмите не подминаха и провъзгласената за най-красива омъжена българка за 2007 Марияна Маринова. Нейният възлюбен Руслан Колев бе арестуван у нас заради наркотиците на кораба "Св. Николай". Фалиралият строителен предприемач бе арестуван у нас заради 3 тона кокаин, спипани край бреговете на Испания. Маринова ходеше бременна да го подкрепя в спецсъда. "Руслан да е наркотрафикант?! Та той е много зле финансово. Аз му плащах телефонните сметки в последните месеци", призна организаторката на конкурса "Мис Силикон".


От черната магия си изпатила и Мисис България 2012 Гергана Николова-Зарева. Половинката й Емил Зарев-Джинката търкаше наровете, след като бе арестуван с 20 хил. фалшиви евро. Джинката бил задържан по предварителен сигнал. Той бил спипан в момент на сделка в дупнишкия квартал "Спартак", когато предавал банкнотите на купувачи. През годините Джинката натрупал богато криминално досие, като често действал в комбина със Злати Златев-Златистия и Александър Игов-Лимбата.


Последната избрана Мисис България 2013 - Universe Александра Феодорова също била забъркана с бандити. За нея се разбра, че е съпруга на Анжел Феодоров, роднина на пернишкия бандит Феодор Феодоров, по-известен като Федята. След като спечели титлата, Феодорова бе обявена за новата Мис Крокодил след печално известната Антония Петрова, която зае пето място на конкурса "Мисис Свят"


Арести и раздели


Проблеми със закона си имаше и носителката на титлата "Мисис България 2010" Галена Димова. Преди време се появи слух за ареста й. Името й лъснало от оперативна информация, че се занимава със сводничество, а самата тя също проституирала. По-късно Димова обясни, че била прибрана, за да свидетелства по дело на антимафиоти. Според злите езици заради мълвата миската била зарязана от мъжа си - шефа на волейболния отбор на ЦСКА Георги Георгиев.

Милена Шаркова е с най-тежка участ

Най-тежката участ сполетя Мисис България 2008 Милена Шаркова, която миналата седмица загуби съпруга си. Командосът Емил Шарков бе убит при престрелката в Лясковец, където бе покосен от куршумите на психопата Петко Петков. Красивата вдовица все още е в нервна криза и не може да повярва какво й се е случило. От голямата й любов й остава само дъщеричката Теа.
Вчера апелативните магистрати от Велико Търново потвърдиха мярката на убиеца Петко Петков и той ще бъде откаран в затворническа болница.

Реклама
Реклама
Реклама