Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/3785881 www.bgdnes.bg

Цици като любеници

Жената с най-огромните гърди в света - Лесли Уайлд, ляга отново под ножа, за да си направи цици като любеници.
45-годишната майка на шест деца от Флорида, чието истинско име е Паула Симънс, вече се е подложила на 12 операции за коригиране на бюста.

Размерът на чашката на сутиена й е LLL, а всяка от гърдите на атрактивна блондинка тежи по 6 кг. През миналата година тя получи спукване на гръбнака от огромната тежест отпред, но след интензивна терапия тялото на Лесли било готово за новата трансформация. И то пред очите на милиони зрители, които ще могат да гледат поредната метаморфоза на Уайлд в риалити шоу за извратени мании по телевизия TLC. Еротичният модел, който годишно печели по 250 хил. долара от фотосесии, приела предложението на продуцентите да й платят операция, която двойно ще увеличи безумно големия й бюст. Мотото на сексбомбата е "Колкото повече, толкова по-добре".
"Това ще увеличи още повече славата ми и ще осигури добър живот за децата. Всичко това правя заради тях", обича да повтаря Уайлд. Наследниците й са против нова хирургическа интервенция, но Лейси е непоколебима: "Няма да позволя никоя жена да ми отнеме титлата. Гърдите ми ще станат още по-големи, в това няма никакво съмнение!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама