Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/3813881 www.bgdnes.bg

Две шепи останаха от Камерън Диас

Сексапилната допреди десетилетие кръстоска между кубинец и англичанка Камерън Диас си показа мижавия бюст на уединен плаж на Карибите.
42-годишната актриса, която има своя звезда в Алеята на славата в Холивуд, е на дълга почивка с приятелки в райското кътче, където заради нея гъмжи от папараци. Блондинката от "Ангелите на Чарли" опита да развесели компанията с мини стриптийз шоу, развързвайки палаво горнището на банския си.

Подкрепяна от шумните дами наоколо, неомъжената Диас го захвърли и хвана голите си гърди, които вече се побират само в двете шепи. Секссимволът на 90-те години, по който въздишаха милиони мъже по света, се направи на разсеяна пред десетките фотографи наоколо и разпусна подобаващо. Музата на Мартин Скорсезе показа, че не й пука особено от факта, че е излязла от форма, и отпусна душата си в приятни забавления на горещия пясък. През цялото време Камерън искрено се наслаждаваше на парещото слънце и топлата вода, без да пропуска възможността да си направи селфи. Родената в Сан Диего бивша манекенка е една от малкото дами в Меката на киното, които могат да се похвалят, че всичко по тях е истинско и нямат грам силикон.
Преди време в интервю за Опра Уинфри Камерън разкри, че най-накрая се е примирила с факта, че остарява. "Това се случва постепенно и имаш възможността да научаваш все нови неща за себе си, да свикваш да живееш такъв, какъвто си“, сподели актрисата. "Не може да сме вечно млади на 25 г. и този етап от живота ми отдавна е отминал, но не ме притеснява", категорична е една от най-добрите изпълнителки на комедийни роли.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама