Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4035886 www.bgdnes.bg

Мегацици помпат "Байерн"

Отборът на "Байерн" се сдоби с нова фенка, която направо грее с грамадански бюст. Това е американският модел Джордан Карвър.
Пищната американка пожела успех на Пеп Гуардиола и момчетата му в предстоящия сблъсък на полуфиналите на Шампионската лига с "Реал" (Мадрид) на 22 април. За да повдигне духа на баварския тим, хубавицата обеща атрактивна фотосесия при достигане до финала.
Джордан твърди, че разбира от футбол, но още и от тенис, йога и сърф.
Мадамата е родена на 30 януари 1986 година в Трир (Герм) от майка германка и баща италианец. Когато е на 14, семейството й емигрира в САЩ и именно там Карвър опитва късмета си в света на моделите. Нейният апетитен бюст не остава незабелязан от ценителите и съвсем закономерно тя започва да жъне успехи. От 2010 година красавицата има собствена интернет страница с уникално съдържание
Освен че вика за баварците, Джордан е категорична, че отборът на Германия ще си тръгне с купата от световното първенство в Бразилия това лято. И може би ще поздрави и тима на Йоахим Льов с някоя по-разголена фотосесия.
Досега най-известната фенка на "Байерн" бе порноактрисата Кики Видис. Само преди дни австралийката поздрави любимците си за 24-ата им титла на Германия със специални снимки. Още повече Кики има роли в точно 24 филма за възрастни. Видис коментира и новия наставник на мюнхенския гранд Хосеп Гуардиола, определяйки го като идеален за заместник на Юп Хайнкес, който спечели всичко с Байерн през миналата година

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама